dimecres, 26 de juny del 2013

2º Prova Copa Catalana De Bloc "Sala Ingravita" Igualada


El passat Dissabte 8 de Juny es va disputar la 2º prova del circuit de la Copa Catalana de Bloc, aquest cop però,  vam anar-hi l'Àngel i en Jordi sols , el Coach-Matxacua Dani, i l'Albert no ens van acompanyar.

Sortíem més o menys cap a les 12 del matí, agafem cotxe , autopista , i en 2 horetes ja érem a la Sala Ingravita.


Formalitzem les inscripcions, saludem a la gent  "cada vegada més coneguda" que també fa el circuit , i flipem amb la sala!!, comencem a inspeccionar, resina per aquí, resina per allà, més resina per aquí, infinitats de joguets varis per escalfar , bar, barra, slackline, gimnàs, menjar, festa, i sala nova per estrenar durant la copa , que més podem demanar? tot un luxe !



Comença la Copa i com era d'esperar, ens toca esperar, i esperar, durant tot el matí ja s'ha disputat la prova dels infantils, però ara la tarda ens toca als juvenils, femenina, veterans, i absoluta, si si, sempre som els últims i els que tenim que esperar més ! quina creu ! , a la sala de tortures ja no sabem com entretenirnos-hi! ja no sabem si toca relaxar-nos o toca activar-nos....

Per fi ens toca, aquest cop també son 40' per realitzar 5 blocs, som uns 15 participants en absoluta.
A diferència de la 1º prova, ens relaxem més i ens ho agafem amb una mica més de calma "que no vol dir relax", sinó que fem uns bons intents, i uns bons reposos, i anem esquivant les aglomeracions, tots ens repartim força bé.











Diria que vaig fer com uns 2 pegues al primer bloc, 2 pegues al 2º, 3 peques al 3º, 3 pegues al 4º, i 6 pegues al 5º bloc, no està gens malament! sinó fos per el resultat, que va ser que no vaig encadenar cap d'ells !! ni jo , ni l'Angel.

Ens vam quedar una mica lluny de les finals aquesta vegada, el grau de dificultat va pujar una miqueta més en comparació a la 1º prova, i els participants també eren molt bons,  però no es cap excusa, ja que després de la classificatoria, ens vam dedicar a repassar-los un a un, i tant jo com l'Àngel en vam poder encadenar més d'un.



Tot i així vam passar-ho molt bé, i va ser una altra experiència molt positiva que ens vam endur cap a casa.
Abans de marxar però, vam anar a gaudir de les finals, on en primera posició, en Marcos Juver es va passejar per tots els blocs encadenant-los al primer intent, literalment en Marcos flotava per la resina.
En segona posició, en Tino Lois , i en Tercera posició i molt disputada per el jove Pol Roca.



Ara ja toca esperar  fins la 3º prova de la copa catalana que es disputarà el 21 de Setembre al Club excursionista reddis de "Reus".


Video ;
2ª Prova Copa Catalana from yous on Vimeo.