dijous, 24 d’abril del 2014

Copa Catalana Bloc 2014 (1a prova)


El passat 5 d'abril va començar la 11a Copa Catalana de Bloc, i en aquesta primera prova ens vam inscriure 4 membres de la secció d'escalada: en Manolo, l'Angel, en Fran i en Jordi. Ens acompanyen altres membres de la secció també, en Marc, en Dani i la Irene.


Agafant forçes! 

Part del TxTeam!




Aquest any, com es pot observar a les fotos, destaquem i agraïm la col·laboració i el suport de la Pizzeria Roma als escaladors del Matxacuca que disputarem la Copa Catalana de Bloc.

Samarretes col·laborador.

 

Esperant el torn...i visualitzant.
TxTeam amb l'Esther!



  
L’objectiu: Encadenar un dels 4 blocs de la fase classificatòria. Tots complim aquest objectiu, alguns amb bones sensacions i altres amb sensacions no tan bones, però la impressió general va ser que podríem haver fet més: el món de la competició té aquestes coses, i més encara quan només tens 10’ per fer cada bloc i els has de compartir amb els altres 20 participants.



Cap a les 14:30 estàvem convocats per formalitzar les inscripcions, tots arribem abans d'hora, però l'organització va amb una mica de retard. No obstant això, acabarem entrant tots sense cap problema.



No van tenir la mateixa sort els companys gironins de Cal Mico, a causa d’una errada molt greu de la Federació Catalana d’Escalada. La web de la Federació permetia la formalització d’inscripcions d’escaladors no federats, però un cop arribats a Igualada després de tan llarg viatge, es van trobar amb una gran decepció: se’n van haver de tornar cap a Girona amb unes simples disculpes per part de l’organització, perquè no s’admetia cap participant que no estigués federat


Algunes fotos de la jornada.





Premi al sorteig per l'Àngel




La victòria d'aquesta primera prova se la va endur en David Belmonte , segona posició per en Pau Jover, i tercera per el Pol Roca


Maud Ansade en primer lloc, Ariadna Pallé segona i Marieta Cartró en tercera posició
David Belmonte, Pau Jover, i en tercera posició Pol Roca que va desapareixer.

Zona d'escalfament.













dimecres, 16 d’abril del 2014

SANHIBLOC SERIES 4

I després del TxBloc la secció d'escalada torna a posar-se en marxa en competicions i opens d'escalada per aquest 2014.

El primer open d'aquest any va ser una altra edició del Sanhibloc Series que l'equip d'escalada del matxacuca no s'ha perdut, aquesta va ser el dissabte 25 de gener, i ja en portem quatre!

Aquest any han inaugurat una sala nova, diferent a l'anterior, molt més alta i en un format més tancat on amb la gran afluència de participants s'havia de vigilar no et caigués ningú des de les alçades!

Va ser una jornada completa! en que la secció femenina del matxacuca es va classificar per la final,  l'Olga , la Gemma i la Irene. En Fran també es va classificar en l'absoluta masculina.


TeamTx al Sanhibloc, Fran, Sevi, Dani, Jordi, Manolo, Onofre, Gemma, Marc, Irene, Olga i Mireia.