dijous, 29 d’agost del 2013

Es Lluert'13



Enguany s’ha celebrat la V edició Terra d’Indiketes, i pertant la competició d’escalada en bloc Es Lluert’13. Ha sigut durant el dissabte 24 d’agost al pavelló municipal de Sta. Cristina d’Aro.

En primer lloc volem donar les gràcies als col.laboradors, sponsors, espectadors i sobretot als participants!! que un any més han fet possible aquest event!!
Es Lluert'13 ha tingut 32 escaladors/es, algun participant menys que l'edició passada. d'aquest 32 hi havien 7 noies.
 
La jornada va començar a les 9.30, hora en que els competidors formalitzaven les preinscripcions i tenien temps de completar el circuit de blocs fins a les 13h, quan s'entregaven les "papaletes" amb la puntuació final per a passar a les finals.

L'open comptava amb una part classificatòria amb 27 problemes a resoldre. D'aquest blocs n'hi havien 13 amb una variant, baixant així el nivell de dificultat de la via i donant possibilitat de puntuar alguna cosa i carregar una mica més dits, tendons i músculs. La graduació orientativa, anava del IV al 7a+ o 7b. Això últim ès el que menys ens importa, l'objectiu seria buscar blocs per a tots els nivells i que tothom acabi cansat i provant les líneas que més agradin. 

Entre els 27 blocs hi havien dos llançaments, on cal destacar que l'únic participant en assolir el L2 va ser en Lluís Saló, ENHORABONA!! Deunidó... Va parir!!



Els competidors en passar a les finals varen ser:


Cat. Masculina
  • Àlex Granados............91 punts
  • Pau Contreras.............87 punts
  • Lluís Saló...................86 punts
  • Mikel Roman.............84 punts
  • Fran Roldan...............80 punts

Cat. Femenina

  • Leonor Font................40 punts
  • Marta Marcé...............15 punts
  • Carolina Olmo............14 punts
  • Gemma Casals............12 punts
  • Olga Muñoz................10 punts (repescada per les finals a causa de la baixa de Irene Comas)

Pel que fà a la fase final, la novetat va ser el format. Hi havien 4 problemes repartits pels dos plafons amb líneas bastant rectes amb algunes preses extres per la categoria femenina. Les dos categories competien alhora, cosa que creiem que va ser positiu. Sortien per parelles, amb l'ordre invers a les puntuacions de les classificatòries. (Fran/Olga; Mikel/Gemma; Lluís/Carolina; Pau/Marta; Àlex/Leonor)


Tenien 3 minuts per a cada bloc sense límit d'intents, però es tenia en compta el primer intent per si hi havia empat. 
En les noies la Leonor va aconseguir 3 dels 4 Top (Encadenat), 2 dels quals va ser al primer intent.
Per part dels nois l'Alex va fer Top al segon (1er intent) i tercer bloc (en els últims segons fent una demostració de força, tècnica i equilibri); En Lluí i en Pau varen fer tots dos un Top al segon bloc, però la diferència en preses tocades a favor d'en Lluís va fer decidir el 2on lloc. 


Aquest tipus de competicions es caracteritza pel bon rotllo, els riures, la col·laboració i ajuda entre uns i altres...però a tothom li agrada apretar i escalar lo millor possible, per això l'emoció i la motivació es nota en l'ambient!!! Que no decaigui animals!!



Merci a tots per venir!!!  



Salut, magnesi i roca...

1 comentari:

  1. Molt bona compe i com ja vaig comentar a destacar el bon ambient, Gas i felicitats!!!

    ResponElimina