dilluns, 18 d’abril del 2016

PODI AL CAMPIONAT DE CATALUNYAEl passat dissabte 16 d'abril es va celebrar a l'Hospitalet de Llobregat la Copa Catalana d'escalada en bloc juntament amb el Campionat de Catalunya d'escalada.

Després d'una dura i renyida ronda classificatòria on el temps acompanyava a la perfecció, un dels nostres esportistes, en Francesc Roldan, aconsegueix fer-se un lloc a les finals passant en quarta posició en la categoria absoluta masculina.

Ja al vespre, amb els focus il·luminant el mur i la gent eufòrica per veure l'espectacle, es varen dur a terme les finals. Després d'una intensa lluita afrontant els quatre problemes de bloc plantejats per l'inconfusible Marco Jubes.

En Francesc Roldan aconsegueix endur-se dos 'tops' on, juntament amb en David Belmonte, foren els únics en sumar aquesta xifra proclamant així David Belmonte (UE Sabadell) campió de Catalunya i primera posició en aquesta prova de la copa catalana i a Francesc Roldan (Ass. Esp. Matxacuca) subcampió de Catalunya i segon a la Copa Catalana d'escalada en bloc 2016.Fotografia: Ivan Torres
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada