dijous, 17 de gener del 2013

APRETANT ELS DITS ALS ÚLTIMS OPENS D’ESCALADA



1.       OPEN DE CAMALLERA:

En aquest darrer més de desembre i aquest inici de gener, els escaladors del Matxacuca han participat en dos proves indoors, dins de la modalitat Open.
La primera prova es va disputar el dia 29 de desembre, a Camallera. Es tractava d’inaugurar una estructura de boulder dins del pavelló municipal del poble, amb un seguit de 30 blocs per resoldre en aproximadament 3 o 4 hores. Els blocs estaven graduats des del V, fins al 7B (modalitat bloc). Llavors les finals, consistien en resoldre quatre blocs, en 4 minuts per cada finalista i sense poder veure com escalaven els altres companys. Això donava un plus d’emoció i competició, ja que és el format que feien servir en els últims anys en campionats oficials.
De la secció del Matxacuca, varen anar; En Manolo Murillo, Albert Guerrero, Ruben Moreno, l’adoptat de Llagostera Jordi Gener i en Marc Muñoz.
Cal destacar el bon ambient de la competició, ja que gairebé tots els escaladors eren coneguts del Baix/ Alt Empordà i del Gironès; la qualitat dels blocs i els podis que van caure per part dels nostres escaladors: 4t lloc per l’Albert Guerrero, 3r lloc Manolo Murillo i 1r lloc pel Marc Muñoz.





2.       OPEN 3a EDICIÓ SANHIBLOC:
El dissabte 12 de gener, es va disputar la competició més esperada de tota Osona. Es tracta de l’exitós Sanhibloc, disputat per tercera edició. Es van muntar un total de 32 blocs de la mà d’importants escaladors com el propi campió mundial i vigent sub-campió; Ramonet, Mikel Román, Kiko Martínez, Shirleys Noriega, Carlos Catari, Xevi Sava, Carles Redorta i Aitor Fernández.
Va haver-hi un gran nombre de participants de totes les categories, amb escaladors molt forts. De la secció Matxacuca, la participació no podia ser menor: Jordi Viu, Albert Calvet, Albert Guerrero, Manolo Murillo, Jordi Lloses, Alvar Alvarez i els nostres amics propers; Jordi Gener, Ramon i Nini. També havia una alta participació d’amics de la Golem, o d’altres indrets de Barcelona i rodalies. En resum, molta participació i fanatisme.
Després de una classificatòria molts intensa i d’un bon entrepà de botifarra de la plana, vàrem passar 8 finalistes a la final, dels quals un d’ells era en Marc Muñoz. Alguns dels nostres escaladors varen quedar força a prop, però calia encadenar tots els blocs o tots els blocs menys 3 com a molt per poder passar. En Marc i un altre participant van poder encadenar-ho tot.
Les finals consistien en 3 blocs diferents, tècnics i amb dos intents només per solucionar-los.
Finalment, la final va donar lloc a la victoria del Marc Muñoz, seguit dels seus companys Jordi Soler i Carles Torreblanca.
Cal destacar la participació de moltes patrocinadors en aquest esdeveniments com Camp IV, Didak’s Holds, Moais Rock, Charko, Faders i Fixe, Tsunami Climbing i d’altres.









 
Esperem des de la secció d'escalada, que aquest any 2013 sigui molt profitòs per a tothom, desitjant tots plegats poder començar a entrenar fort al boulder i seguir disfrutant d'allò que ens agrada tant!!!
A muerte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada