dimarts, 7 de maig del 2013

1ª Copa Catala de Bloc 2013

El passat dissabte 27 d'Abril , 4 integrants de la secció d'escalada del matxacuca vam desplaçar-nos cap a Barcelona per participar en la nostra primera Copa Catalana de Bloc, en Dani però no va participar ja que ha començat aquest any a escalar, però va fer una feina molt important ! ens va fer suport logístic i moral , molt necessari el Coach i mànager :) !  Gràcies!



La intenció ja venia de l'any passat, i aquest any hem dit que si o si! Cal dir que ha faltat en Manolo que no ha pogut venir i que en tenia moltes ganes, ànims !

Àngel al 1º bloc
Esperant torn..



















Crec que ja tocava que participéssim en alguna Copa Catalana ! a part d'en Marc Muñoz que ja porta uns anys i ja n'és un veterà, per nosaltres ha sigut tota una experiència, objectiu i repte superat.

Hi han agut diversitat d'opinions i de sensacions del que ha sigut aquesta 1º prova de la Copa , algunes a favor i altres encontra.

Un dels objectius parlats durant el trajecte va ser finalitzar un dels 5 blocs !, si si, només 5 blocs !

Climatològicament el dia no pintava gens bé, i de fet el pronòstic des de feia dies ja avisava de pluja, això però, com molts us deureu esta preguntat no hauria d'afectar gaire en la realització de la Copa, ja que en ser un esport de resina, és fàcil anticipar-se i prepar-ho tot per una bona copa catalana indoor !

Imatge de la Sala dels Bous


Categoria femenina.











I així va ser, es va disputar indorr, però quin indoor!!!  i no m'estic queixant però..... bueno si, si m'estic queixant, personalment opino que la sala era massa petita, i que no mereixia ni complia les necessitats mínimes per disputar-hi una Copa Catalana, no seguiré dient rés més perquè els que van ser-hi ja ho sabem i compartim la mateixa opinió.
 

El que si que no em puc queixar és del muntatge, la organització , els equipadors, i les ganes que hi vam posar tots els assistents, enhorabona i sort de tots per tirar això endavant.

Amb molt fàcil accés , arribem a les instal·lacions de la Universitat Ramon Llull de La Salle, accedim cap a les instal·lacions soterrànies on hi tenen de tot, formalitzem les inscripcions, i entrem a la zona d'aïllament , en aquest cas com que la pluja ha espatllat la festa , no tenim zona d'escalfament, però si un molt bon gimnàs on hi passarem hores esperant el nostre torn, primer surten juvenils, femenina, i després el torn de la categoria absolut.

Jordi al 1º bloc                                 Albert al 1º Bloc                                                                      

Abans de tot ens hidratem molt bé, l'Angel treu un líquid estrany, barretes i coses rares..    fem exercicis d'escalfament , bici estàtica, màquines estranyes que no sabem ni com pujar-hi, peses, equilibris amb pilota de goma, traccions amb un braç : ), exercicis en general per activar-nos una mica i passar l'estona.
Sort que no estavam sols perquè l'estona d'espera es va fer llarga entre els nervis i les ganes de donar-ho tot.

Finalment arriba l'hora de la veritat, ens convoquen , ens informen, repartiment de dorsals, i entrem a la sala de la competició.

Angel al 1º bloc
Albert al 1º bloc, Jordi al 2º





Primer de tot ens expliquen els blocs d'un en un, quines preses són, d'on surts i on s'acaben, un cop explicats on i com són els 5 blocs, tenim 35 minuts per realitzar-los, però 35' no pas sol! sinó entre tots, tots a l'hora, i per no barallar-nos hi ha un àrbit per bloc, tots tenim la nostra cartolina on l'àrbit anirà anotant els blocs i els intents realitzats.

Si no m'equivoco 35 minuts dividit entre 5 blocs, són 7 minuts per bloc,  estaria bé si fossin 7 minuts per mi sol, però els hauré de compartir entre tots els altres participants, així que comença la festa!

Angel al 1º bloc.


Estres , tensió, nervis, l'important es fer-los al primer intent, cosa que només em passa amb un dels 5 blocs, l'Angel i l'Albert encadenen un altre bloc diferent al meu, jo però el faig i ho reconec amb una mica de polèmica ja que vaig tocar part de la cinta que precintava una part de la presa que crec que no valia tocar, l'àrbit però no em diu rés i mel dona com a vàlid.



Intento tornar a provar el bloc que han encadenat l'Albert i l'Angel, el qual en el pas conflictiu i també per variar, polèmic, l'Angel va ser qui va començar la festa i va posar a prova els àrbits fent un moviment que la organització no havia pensat que es pogués fer.

D'aquesta manera tothom es va apuntar a la cua d'aquest bloc per fer-lo igual que ell, i jo en vaig ser un també, però per temps ja no mel van deixar provar.



En conclusió , el grau general dels blocs en la eliminatòria de la copa catalana , és només una opinió, però diria que rondava entre el 6c i 7a com a molt dir.....  crec que tots eren assequibles, però l'efectivitat era un factor clau i molt important en una eliminatòria.

Feliçitar als guanyadors d'aquesta primera prova de la Copa;
1º Àlex Granados
2º Carles Redorta
3º Ignacio Calvo

En General molt bon regust de boca per ser la primera experiència com a copa catalana.

Ens ho vam passar molt bé que és el més important, i repetirem a la 2º prova que serà el dia 8 de juny a la sala ingravita d'Igualada.




Els Team.

Foto Finish



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada