dijous, 5 de març del 2015

FEBRE(R) DE COMPES!

 El mes de febrer ens arriba farcit de compes d'escalada en bloc i com no podia ser menys, alguns dels membres de la secció d'escalada del matxacuca hem estat presents en totes elles.

La primera compe en la que participem arriba el 31 de gener a la sala golem.

  •  4ª Prova de la Boulder cat series a sala golem. (31 de gener) 
Es tracta de la quarta prova d'un total de 5 que formen la cat series, un conjunt d'opens en el que participen diverses sales d'arreu del país.

Uns quants membres de la secció (Jordi, Irene, Eli, Miguel, Dani, Olga, Gemma, etc.. ) ens desplaçem a la sala golem d'Arenys de Munt per gaudir d'un dia d'escalada.

Ens trobem una prova formada per 20 blocs que ens van fer suar a tots però que ens van fer passar una bona estona i ens van deixar amb ganes de tornar aviat a la golem, cosa que no trigarà com veurem més endavant.










 El 7 de febrer arriba l'esperada segona edició del txbloc, l'open que organitzem des de la secció d'escalada del matxacuca, però aquesta  ja s'ha publicat en el capítol anterior.

Seguint amb els opens del mes de febrer, tornem a la sala golem per assistir al Classic bloc el 21 de febrer.
  • Classic bloc golem. (21 de febrer)
Ja tornem a ser a la sala golem una bona colla de matxacuques i aquesta vegada per gaudir del seu open classic bloc.

Es tracta d'un open en el que els amics de la sala golem han reproduit a la resina blocs mítics que podem trobar en llocs com Savassona, Fointanebleau, can Boquet, etc. A part d'aquests 20 blocs clàssics, tenim 60 blocs més per tots els gustos i nivells per passar una gran jornada d'escalada.

     



Pel matí és el torn dels més petits, la petita de la colla, la Clàudia Rodríguez, acaba en quarta posició i només se li resisteix un bloc!! Tenim el futur garantit!!







A la tarda és el torn de la resta de categories, després de gaudir molt amb tots el blocs, la Irene Comas, aconsegueix entrar a la final femenina i acabar en quarta posició! Enhorabona crack!!






Eli, Dani, Laura, Florian, Claudia, Olga, Gemma, Maria, Irene, Jordi, Neus.



Aquest inici de temporada finalitza amb la tercera edició del open dels bombers a la sala climbat de Girona.

  • III open bombers climbat Girona. (28 de febrer)

Es tracta de la tercera edició d'aquest open de la sala climbat de Girona. Com no pot ser d'altra manera els matxacuques i tornem ha estar presents.










Pel matí és el torn dels petits, i aquesta vegada la Clàudia aconsegueix una cinquena posició ben merescuda!!

A la tarda és el torn dels més grans, que podem gaudir de blocs i vies de corda per a tots els nivells.

Dos dels nostres es colen a les finals absolutes masculina i femenina. En Jordi Lloses, que acabarà en segona posició a la final masculina després de fer una gran feina en la via de corda que se li proposava i la Irene Comas que acaba en tercera posició a la final femenina! Enhorabona a tots dos!!




I amb aixó acabem aquest mes de febrer farcit de compes on els membres de la secció d'escalada hem gaudit i apretat de valent. Ens veiem a la propera!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada