dimarts, 3 de març del 2015

Gran assistència de públic i participants a la 2a edició de l’open d’escalada en bloc TX-BLOC al rocòdrom Matxacuca de Sta. Cristina d’Aro
El passat dissabte 7 de febrer va tenir lloc la 2a edició de l’open d’escalada en bloc Tx-Bloc al pavelló municipal d’esports de Sta. Cristina d’Aro. L’open, organitzat per la secció d’escalada de l’Associació Esportiva Matxacuca, va comptar amb més de 100 participants i va tenir una gran afluència de públic. La competició va reunir participants de totes les edats agrupats en les categories d’infantil, júnior i absoluta. I com a novetat d’aquest any, es va incloure la categoria de promoció amb l’objectiu d’estimular l’esperit competitiu entre els escaladors novells.


Rut Casas campiona d’Espanya d’escalada de dificultat en categoria sub 16, es va proclamar campiona en categoria absoluta femenina i Maria Benach, 2a classificada al campionat d'Espanya d'escalada de dificultat en categoria sub 16, va quedar en segona posició. Esther Rodríguez va completar el podi.


Ferran Pallarès, es va proclamar campió en categoria absoluta masculina, seguit de Xavier Sabater en segon lloc i Francesc Roldan en tercera posició.


El campió de Catalunya d'escalada de dificultat en categoria sub 12, Cedric Lluc Junqué, es va proclamar campió en categoria júnior masculina. Van completar el podi, com a segon Ton Casas, 4rt al campionat de Catalunya d'escalada de dificultat sub 15, i Joel Codina en tercer lloc.


més info i fotos al facebook Txbloc:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada